Hirdetés

ATI X1600 PRO HDMI csatolóval



|

A HTPC-k és Barebone gépek ideális kiegészítője a Sapphire új kártyája

Hirdetés

A középkategóriás ATI X1600 PRO lapkára épülő PCI Express csatolóval ellátott grafikus kártya az alacsony kivitelnek köszönhetően Barebone és HTPC gépekbe is beilleszthető, de a cserélhető hátlap segítségével normál méretű kártyahelyekre is behelyezhető.



A HDMI, mint ismeretes, az audio- és videojeleket egy kábelen képes továbbítani digitális formában. Hogy mindez hogyan valósul meg egy grafikus kártyán? Nos, a Sapphire kártyája rendelkezik egy darab külső, valamint egy darab belső SPDIF digitális csatolóval, amelyre a hangkártya digitális kimenetét (csak koax) kell csatlakoztatni, ezáltal a kártya HDMI kimenetén a hang és kép egyetlen kábelen juthat a házimozi erősítőbe.



A kártyán lévő X1600 PRO lapka nem tér el a referenciától: 256 megabájt GDDR3 memória, 12 futószalag és CrossFire támogatás van a repertoárban. A kártya mellé a PowerDVD és Sapphire Select programokat mellékeli a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.