Hirdetés

ATI X1950 kémfotók, eredmények



|

Kémfotók és előzetes mérési eredmények szivárogtak ki az Internetre

Hirdetés

Mára virradóra napvilágot látott néhány előzetes mérési eredmény, valamint pár kép, amely szinte minden részletét megmutatja az új kártyának -- mi több, még összehasonlítási alapul is szolgál a régi X1900XTX-szel.

Elsőként lássuk az eredményeket, amely az X1950XT CrossFire-t hasonlítja össze az NVIDIA Quad SLI grafikus teljesítményényével:


Az eredményekből jól látható, hogy az NVidia csak egyetlen tesztben múlta felül a rivális ATI-t, ez pedig a Doom 3 teszt volt. Minden más esetben az ATI fölényes győzelmet aratott a Quad SLI felett.



Lássuk a kártyát:

Reménykedjünk, hogy az új hűtési rendszer meghozza gyümölcsét. Az ATI Radeon X1900XT és XTX rettentő hangos hűtése szinte elviselhetetlen volt.



Érdemes a kártyák jobb felső sarkát megfigyelni. Alul az X1900XT-X, felül pedig az X1950.



Több helyen is változtattak az X1950 esetében. A jobb oldali képen egy MOSFET helyét láthatjuk, amely az elődön még megtalálható.



A tápellátó áramkörök MOSFET tranzisztorából is egyel kevesebb van az X1950-en. Bal oldalon az X1900XTX, jobb oldalon pedig az X1950 látható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.