Hirdetés

Atomra vált a HP



|

A HP lecseréli a VIA C7-M processzorokat a Mini Note netbookban.

Hirdetés

 

A Hewlett Packard az apró laptopok piacára a 2133-as Mini Note-tal kíván betörni. A noteszgép a VIA C7-M processzorát használja, amely bár nem teljesít rosszul, a gyártó úgy döntött, lecseréli a jövőbeli modellekben.

 

hp2133.jpg

 

Robert Baker, a gyártó marketingmenedzsere elmondta, a csere hat hónapon belül várható: vagy az Intel Atom processzora, vagy a VIA Isaiah chipje lehet a befutó.

 

Noha Baker szerint abban az esetben, ha az Atom a megfelelő processzor, akkor a HP azt választja; érdemes megemlíteni, hogy az Isaiah ugyanabba a foglalatba helyezhető, amelybe a C7-M is. Emiatt elképzelhető, hogy a gyártó az Isaiah-t választja, az Atomot pedig egy későbbi termékébe építi be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.