Hirdetés

Áttörés a DDR3 memóriákban



|

Nincs akadály az alacsony késleltetésű, gyors DDR3 memóriamodulok előtt.

Hirdetés

Oldalunkon már Önök is olvashatták a DDR3 memóriákról teljesítményét firtató tesztünket, amit azzal fejeztünk be, hogy a nagyobb órajelű és alacsonyabb késleltetésű memóriamodulok jelentős teljesítménytöbblethez hozhatnak a DDR2-höz képest.

 

kingston_hyperx_ddr3_k.jpg

Nem kellett sokáig várnunk, a Kingston 1375 megahertzes DDR3 ULL (ultraalacsony késleltetésű) modulja CL 5 késleltetéssel bír, ami fele az első szériás 1333 megahertzes modulok CL 10 idejéhez képest. Az azonban még nem derült ki, hogy az alacsony késleltetés mekkora feszültség mellett érhető el, bár a gyártó állítása szerint nincs szükség különleges hűtésre. Ebből arra lehet következtetni, hogy egyáltalán nem, vagy csak minimális többletfeszültségre van szükség az alacsony késleltetés eléréséhez.

 

Az új modul bevezető végfelhasználói ára meglehetősen borsos: 400 dollár (körülbelül 70 ezer forint) / 1 gigabájt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.