Hirdetés

Augusztus közepén jöhet a GeForce GTX 660



|

A GK104-es GPU-ra építő videokártya ára 300 dollár alatt lehet.

Hirdetés

Az NVIDIA a legújabb termékével célzottan az ár-érték arányra ügyelő felhasználók kegyeiben szeretne járni, és egy olyan videokártyát a piacra dobni, amely akár óriási siker is lehet egy megfelelő vételár esetében. A tervek szerint ez a GeForce GTX 660 lesz, amelynek a megjelenéséről most új információk láttak napvilágot.

 

A SweClockers információ szerint augusztus közepén érkezik meg a vezérlő, valamikor augusztus 13. és 19. között. Mivel a többi Kepler-alapú eszköz kedden vagy csütörtökön mutatkozott be, ezért jó eséllyel 14-éről vagy 16-áról lehet szó.

 

A 28nm-es GK104-es GPU-ra építő videokártya 1344 vagy 1152 CUDA maggal dolgozik majd, a 192 bites memóriabusza pedig 1,5 GB memóriáért felel, ha igazak a hírek. Az új kártya várhatóan 300 dollár alatti áron lesz megvásárolható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.