Hirdetés

Augusztus második felében jöhet a GeForce GTX Titan P



|

12 és 16 GB HBM2 memóriával is elérhetővé válhat a csúcskártya.

Hirdetés

Csak úgy ontja magából a videokártyákat az NVIDIA, a GTX 1080 és GTX 1070 piacra dobása után most csütörtökön szinte biztosan bemutatkozik a GTX 1060. Friss pletykák szerint nem kell sokat várni a következő modellre sem, az abszolút csúcskategóriás GeForce GTX Titan P modell valamikor augusztus 17-21. között, a németországi Gamescom 2016 konferencián válhat hivatalossá.


Hirdetés


A VR-World értesülései szerint GP100-alapú Pascal chip dolgozik a kártyán, a TDP-je várhatóan 300+ watt lesz, a külső tápellátásról 6+8 vagy 8+8 tűs PCIE tápcsatlakozók gondoskodnak majd. A GTX Titan P modell elméleti számítási teljesítménye ~50 százalékkal lehet magasabb a GTX 1080-énál, amely részben a modelltől függően 12 vagy 16 gigabájt HBM2 videomemóriának köszönhető. Az "olcsóbbik" modell memóriabusza elvileg 3072 bites lehet, míg a társa 4096 bites adatbuszt használhat.



Az informátorok szerint a NVIDIA új videokártyája olyan erős lesz, hogy praktikus körülmények között sok esetben még a tízmagos Intel Core i7-6950X processzorral sem lehetséges kihajtani belőle a lelket. A GTX Titan modellek várható árairól egyelőre nincs információ, de minden bizonnyal sokkal drágább lesz az 599 dollárnál kezdődő GTX 1080-nál.


(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.