Hirdetés

Augusztusban jön a 80 GB-os PS3



|

A Sony tervei szerint 399 euróba kerül majd a nagyobb kapacitású modell.

Hirdetés

 

A Sony felújította a Blu-ray-piacágban húzóerőnek számító PlayStation 3 konzolját, amely immáron 80 gigabájtos tárkapacitással rendelkezik. Az új modell alapkonfigurációval Európaszerte már augusztus 27-től kapható lesz, árulta el David Reeves, a Sony Computer Entertainment európai igazgatója.

 

A 80 gigabájtos modell a jelenlegi változat képességeivel lesz felvértezve, tehát megszűnik a visszafelé kompatibilitás. Ezt eddig egyébként egy Emotion Engine nevű chip tette lehetővé, amelynek hála a PS és a PS2-re megjelent programok is futtathatóak voltak - az ilyen lapkával szerelt PS3-ak azonban csak az elsőszériás Sony-konzolok voltak.

 

A később - többek között Európában - megjelent változatok már csak szoftveres emulációval biztosították ezt a funkciót, az új, 80 gigabájtos PS3 azonban a jelenlegi hírek szerint egyáltalán nem lesz visszafelé kompatibilis.

 

Az új modell ára augusztus 27-i megjelenésekor a tervek szerint 399 euró lesz (92 000 forint).

 

80gbprice2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.