Hirdetés

Aurum tápszéria az FSP-től



|

Az FSP Group új sorozata 80Plus Gold minősítést kapott, 90%-os hatékonysággal.

Hirdetés

Az FSP Group egy új tápegység-sorozatot mutatott be, amely az Aurum névre hallgat. Az új család felkelti a figyelmet, ugyanis 80Plus Gold minősítést szerzett, emellett pedig 90%-os hatásfokkal képes üzemelni mindegyik modell.

 

Az Aurum szériába egy 400, egy 500, egy 600 és egy 700 wattos PSU tartozik. Mindegyik tápegységre öt év garanciát vállal az FSP. A gránitszerű külsővel ellátott tápok MIA lapkát is tartalmaznak a jobb teljesítmény és védelem érdekében. A 400 és 500 wattos modellek két 12 voltos ággal rendelkeznek, míg a 600 és 700 wattos verziók négy darabbal bírnak.

 

A 105 Celsius-fokig ellenálló japán kondenzátorok mellett egy 120 milliméteres, FDB csapágyas PWM ventilátor segédkezik a hatékony hőkezelésben. Az Aurum tápegységek mindegyike kompatibilis az ATX12V v2.3-mas és az EPS12V v2.92-es szabvánnyal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.