Hirdetés

AverLife Xvision, a mindenes médiás



|

Mindent lejátszik és analóg és DVB-T felvételt is készít

Hirdetés

Igazi mindentudó hibrid tévés felvevőt és médialejátszót mutatott be a CeBIT-en az AverMedia. Az AverLife XVision HD igazi szórakoztató központ, tervezői ezért a hátoldalán is alaposan kihasználták a helyet.

 

 

 

 

RF antenna bemenetet és továbbvezetést is elhelyeztek rajta, a hibrid tunerrel foghatók az analóg (PAL/SECAM/NTSC) és DVB-T adások és felvételre is van lehetőség. Nem hiányozhat a standard AV csatlakozó blokk, melyből nemcsak ki-, hanem bemenet is rendelkezésre áll, így standard felbontású videókat rögzíthetünk külső forrásból, például set top boxról. Komponens kimenettel is ellátták a készüléket a régebbi kiadású HDTV készülékek kedvéért. Ma már alapkövetelmény a HDMI kimenet, a többcsatornás hang továbbítására a digitális hang kimenetet (optikai és koax) is igénybe vehetjük.

 

 

Az Ethernet csatlakozás mellett eSATA és USB aljzatokat is kiépítettek, így többfajta külső meghajtóról is lejátszható mindenféle tartalom (AVI, M1V, M2T, M2P, M2TS, M2V, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, MPG, MTS, TRP, TS/ TP video formátumok támogatottak). Egy 2,5 hüvelykes SATA fiók is elérhető a lehajtható előlap mögött, amivel csendes médiaközponttá bővíthetjük a lejátszót.

 

 

 

 

Természetesen a nagy felbontású, akár 1080i DVB-T adásokat is veszi és felveszi a készülék, ugyanakkor a kódolt csatornák nem érhetők el vele. A hálózati csatlakozást egy házi útválasztó birtokában kihasználhatjuk akár BitTorrent letöltések futtatására is. Hálózati médialejátszó funkciók adnak még némi extrát a készülékhez. Reményeink szerint hamarosan tesztelhetjük is az AverLife Xvision-t, pontosan felmérve, hogy mennyire megbízható illetve nemzetközi a készülék média és felirat támogatása.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.