Hirdetés

AverMedia: tévézés akár két iPadról



|

A HD HomeFree Duett a helyi hálózaton IP alapon továbbít akár egyszerre két műsorcsatornát.

Hirdetés

Már egy ideje elérhető - egyelőre külföldön - az AVerMedia Technologies HomeFree Duett terméke, mely lehetővé teszi, hogy PC-ről, laptoptól vagy most már iPadról tévézhessünk helyi hálózaton vagy Wi-Fi-n keresztül. A cég nemrégiben jelentett be egy komplett megoldást, amely lehetővé teszi Apple iPad felhasználók részére valós-idejű digitális tévézést.

 

 

 

A HomeFree Duet csatlakozik a felhasználó otthoni digitális TV antennájához és a vezeték nélküli útválasztóhoz, majd digitális multimédiás jelfolyamként, IP alapon továbbítja a kiválasztott digitális TV csatornákat alapkiépítésben Windows laptopokra és PC-re. A HomeFree Duett jelenlegi verziója kódolt adások vételére nem alkalmas. Windows alatt az AVerTV 6 HomeFree kliens alkalmazással (XP/Vista/Win7) vagy a Windows 7 Media Centerrel lehet tévézni.

 

Most már az iPad felhasználók számára is megnyílt ugyanez a lehetőség, a frissen kifejlesztett HomeFree player alkalmazás segítségével nézhetik a TV-t. Iker (dual) tunerrel van szerelve az eszköz, egyidejűleg két iPad használónak teszi lehetővé különböző TV csatornák elérését. A HomeFree Duett hardver ugyan akár Full HD minőségben is képes továbbítani a műsort (ez PC-ről ki is használható), de az iPad jelenleg hivatalosan csak az SD minőségű megjelenítést támogatja.

 

 

iPad tuner helyett
iPad tuner helyett

 

A HomeFree player érintőkijelzős felülete teljes csatorna és program információt nyújt az iPad felhasználók részére, kiegészítve elektronikus programújsággal (EPG). A felhasználók egyszerűen tudnak csatornát váltani az iPad kijelző rázásával és simításával. A lejátszó pillanatképet tud rögzíteni az éppen nézett TV programból, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók a képeket feltöltsék és megosszák barátaikkal közösségi oldalakon.

 

 

 

"Az AVerMedia felismerte a hálózatba csatolt tunerek jelentőségét a digitális otthoni TV szolgáltatás terén. Örömünkre szolgál bemutatni ezt az egyedülálló hálózati terméket, amely kiegészítve az iPad TV megoldással, eszközök széles skáláját kínálja a felhasználóknak a TV nézésre." mondta Dr. Allan Yang, CEO, AVerMedia.


A HomeFree player for iPad program December közepétől lesz letölthető az Apple App store-ról letölthető 4,99 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.