Hirdetés

Az 5 legjobb gamer egér



|

Legyen szó FPS-ről vagy MMO-ról, ajánlunk egy remek rágcsálót.

Hirdetés

Minden gamernek szüksége van egy megbízható rágcsálóra, amely nem hagyja cserben játék közben. Az gyakorlatilag nem számít, hogy asztali PC-n vagy laptopon akarjuk elütni az időt, a leglényegesebb a gépünk teljesítménye mellett az, hogy az egerünk csúcsminőségű legyen, és a lehető legjobb az adott játéktípushoz. 

Hirdetés

A mai gamer egerek már nagy mértékben testre szabhatóak, több profillal rendelkeznek és még állítható súlyokat is kínálnak. Ennek ellenére nincs olyan egér, ami minden játékosnak tökéletes lenne. A választás a szokásainktól és a rendelkezésre álló kerettől függ. Éppen emiatt megmutatjuk az öt legjobb rágcsálót, kifejezetten játékra. 

 

Corsair Vengeance M65 - a legjobb egér FPS-ekhez

Egy FPS-őrültnek nincs szüksége túl sok gombra ahhoz, hogy mindenkit likvidáljon. Itt inkább a pontosság és a kényelem számít, ezekből pedig sokat kínál a Corsair Vengeance M65, amelyet kifejezetten a kategóriához terveztek. A rágcsáló azért kapott nyolc programozható gombot, ezek közül az egyik pedig lecsökkenti a DPI-t, hogy jobban tudjunk célozni mesterlövész feladatoknál. Súlyból három állítható darab van, a DPI persze menet közben állítható, és profilok is vannak. Átlagosan 24 000 forintba kerül. 

Corsair Vengeance M65

 

Razer DeathAdder - a legjobb egér RTS-ekhez

Az RTS-ekben a legfontosabb tényező a sikerhez az, hogy milyen gyorsan tudunk reagálni a harctéri változásokra, és mennyire vagyunk jók a gyorsbillentyűk használatában. Éppen emiatt az egérnek nem kell tele lenni extrákkal és gombokkal, jobb, ha ergonomikus és kényelmes. A Razer DeathAdder pont ilyen, kiváló reakcióidőkkel, pontos scrollal és néhány plusz gombbal. 20 000 forintért már haza lehet vinni. 

Razer DeathAdder

 

Razer Naga - a legjobb egér MMO-khoz

Az MMO-kban nagyon fontosak a skillek, amelyekből rengeteg van, mégis gyorsan kell hozzájuk férni. Ilyenkor vagy a billentyűzeten szereplő numerikus gombokat használjuk, vagy veszünk egy MMO-s egeret, mint a Razer Naga. Ezen 12 számozott gomb van a hüvelykujji résznél, amelyekkel a feladat megoldható, és a szokásos használat zavartalanul mehet tovább. A Naga kihasználja az egyébként munkanélküli hüvelykujjunkat, jelentős előnyt biztosítva a játékban. 23 000 környékén indul, van MMO-s speciális kiadása is. 

Razer Naga

 

Logitech G502 Proteus Core - ha a legjobbat keresed

A Logitech G502 Proteus Core nem csak kényelmes és pontos fogást biztosít, hanem 11 nagy, programozható gombot is. A remek teljesítménnyel rendelkező rágcsálót nem optimalizálták külön kategóriára, de igazából bármilyen területen kiválóan használható, legyen szó FPS-ről, RTS-ről vagy MMO-ról. A súlyok és a scrollgomb is állíthatóak, a mellékelt szoftver pedig a telepített játékok alapján is tud ajánlani profilokat. A G502 Proteus Core a mai egyik legjobb gamer egér a piacon. Körülbelül 24 000 forintba kerül. 

Logitech G502 Proteus Core

 

Mad Catz R.A.T. 9 - a prémium választás

Ha nem fontos az ár, csak az, hogy prémium és nagyon jó eszköz kerüljön a kezünk alá, akkor érdemes szemügyre venni a Mad Catz R.A.T. 9-es egeret. A cserélhető akkus rágcsáló három különböző markolattal érkezik, cserélhetőek a súlyok, illetve szabályozható az egér szélessége és a gombok helyzete. Négy DPI-beállítás közül lehet választani, vannak profilok is. Aki az egyedi beállítások kedvelője, az jól jár a Mad Catz extravagáns perifériájával. Körülbelül 32 000 forintot kell érte fizetni. 

Mad Catz R.A.T. 9
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.