Hirdetés

Az 5 legjobb olcsó tablet karácsonyra



|

Mutatunk pár olcsó, de már használható táblagépet a fa alá.

Hirdetés

Hirdetés

Hamarosan itt a karácsony, és a phabletek térhódítása ellenére még mindig el lehet mondani, hogy az egyik legjobb ajándék egy táblagép. Egy ilyennek majdnem mindenki örül, a gyerkőc mellett az idősebbeknek is jó választás lehet. Az ilyen gépekből természetesen óriási a választék a piacon, így nem könnyű megtalálni a legmegfelelőbbet. 

Legutóbb abban segítettünk, hogy aki nagyobb összeget szánna egy effajta ajándékra, az melyik modelleket keresse a fa alá. Most az olcsóbb tableteket vettük szemügyre, így ezúttal ebben a kategóriában ajánlunk pár jó opciót. Az olcsó kifejezést azonban most úgy értjük, hogy nem az elérhető legolcsóbbak, hanem azok, amelyeknek a használati értéke már bőven elfogadható, tehát minőségi és teljesítményi aggályok miatt nem akarjuk majd a falhoz vágni két nap után. 

 

iPad mini 2

Mivel már van újabb generáció, ezért a tavalyi iPad mini 2 vételára valamivel kedvezőbb lett. Természetesen a 98 990 forintos indulóár nem nevezhető éppen alacsonynak, azonban ez a kicsi iPad elképesztően jó ár-érték aránnyal rendelkezik, és hosszú ideig megbízható társ lehet bárkinek, élménydús és problémamentes használatot garantálva. Amennyiben egy családtag mindenképp iPadet akar, de nem akarunk rá túl sokat költeni, az iPad mini 2 lehet a befutó. 

 

"Olcsó" és iPad

 

LG G Pad 8.3

Bár egy ideje már a piacon van, az LG G Pad 8.3 még mindig az egyik legjobb táblagép, ha nem a csúcskategóriában keresgélünk. A mérete miatt könnyedén hordozható, ugyanakkor már megfelelő méretű a kijelzője. Valamivel több mint 60 000 forintért már kapható, ennyiért pedig jó vételnek számít. 

 

Jó vétel

 

LG G Pad 10.1

Az LG másik nagyszerű táblagépe ebben a kategóriában a G Pad 10.1, amely szintén nagyjából 60 000 forintért szerezhető be. Az 1280 x 800-as felbontásával és a Snapdragon 400-as processzorával erőműnek közel sem nevezhető, azonban ha valaki nem akarja a legjobbat, hanem beéri egy átlagos, olcsóbb androidos táblával is, akkor kielégítő lehet a 10,1 hüvelykes G Pad. 

 

Átlagos, de használható

 

Google Nexus 7 (2013)

A Google Nexus 7 2013-as kiadása olyannyira jól sikerült, hogy még mindig megéri vadászni rá. A remek felbontású kijelző és az Android Lollipop-támogatás ráadásul igen nyomós érvek mellette. Az egyetlen probléma az, hogy már nincs túl sok helyen készleten, így megéri alaposan körbenézni - az ára ugyanis 40 000 és 100 000 forint között ingadozik. 

 

Még mindig ajánlott

 

ASUS MeMO Pad HD 7

Ha az olcsó vételár a lényeg, akkor telitalálat lehet az ASUS 7 hüvelykes MeMO Pad HD 7-ese is. Sok dicséretes dolog van benne, például egy erős Intel Atom processzor, 2 GB RAM, két kamera és jó felbontású kijelző. Ár-érték arányban remek megoldás, ha ebben a kategóriában keresgélünk - már 40 000 forint alatt kapható. 

 

Ár-érték arányban egész jó

 

Ti milyen tabletet tennétek magatoknak a fa alá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.