Hirdetés

Az Acernek sem tetszik a Vista



|

Gianfranco Lanci az Acer elnőke bírálta a Microsoftot a Vista miatt.

Hirdetés

A Dell után az Acer is bírálta a Microsoftot, ám a Dellel ellentétben az Acer már kevésbé a felhasználók érdekeit tartja szem előtt, inkább saját eladásait félti. Lanci szerint a sok csúszás ellenére is idejekorán mutatta be a Microsoft a Vistát, ami ahhoz vezetett, hogy még mindig sok benne a hiba és instabil a rendszer, pedig már több mint fél éve a piacon van. A számos negatív tapasztalat és kritika miatt a felhasználók is szkeptikusabbak és a legtöbben még mindig az XP-vel telepített rendszereket keresik. Ez különösen igaz a nagyobb megrendelőkre, akik érthető okokból kifolyólag tartanak az átállástól.

Ezzel szemben a Microsoft nem csak a Vista nagyszerűségét és megbízhatóságát hirdeti, hanem azt is, hogy a Vista igenis siker, mert a hasonló időszakot tekintve jóval többet adtak el belőle, mint XP-ből. Hozzá kell tenni azt sem titkolják el, hogy az XP eladások jóval jobban alakulnak a vártnál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.