Hirdetés

Az Amazon már teszteli a drónjait



|

Cambridgeshire közelében szúrtak ki egy amazonos drónt, amely a megrendeléseket viszi majd házhoz.

Hirdetés

Cambridgeshire-nél, egy mező fölött szúrtak ki egy amazonos drónt, amelyet csomagok kézbesítésére terveztek. 

Hirdetés

A Cambridge-től 8 mérfölddel délre lévő mező az Amazon eddigi legnagyobb kültéri dróntesztpályája, de eddig drónokat nem lehetett látni a levegőben. 

A héten már több fotó is készült ezekről, az egyik legalább 2 percig volt a levegőben. Olyan emberekről is készültek képek, akik a teszthez használt dobozt vitték. 

Az Amazon egyik szóvivője elárulta, hogy gyors ütemben végzik a teszteket a Prime Air szolgáltatással kapcsolatban, amit minél előbb el szeretnénk indítani. Ennek részeként sok kísérleti járművet és alkatrészt is tesztelnek. 

Jeff Bezos, az Amazon ügyvezetője még 2013 decemberében állt elő a Prime Air ötletével. A drónalapú kézbesítési rendszert jelenleg is fejlesztik. 

Ezekkel az eszközökkel szállítanák ki a csomagokat a házakhoz és irodákhoz, 30 percen belül. A drónok állítólag olcsóbbak, zöldebbek és biztonságosabbak a kisteherautóknál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.