Hirdetés

Az AMD és az Oculus 500 dolláros, VR-kész PC-je



|

Négymagos AMD FX-4350 processzor és egy 4 GB-os Radeon RX 470 jelentik a belépőszintet.

Hirdetés

Tudjuk, hogy az Oculus már dolgozik egy önálló VR-headseten, illetve, hogy végre érkeznek az Oculus Touch kontrollerek. Az is kiderült, hogy immáron nem kell nagyjából 1000 dolláros PC az Oculus Rifthez, a belépőszint 500 dollárból is kijön. 

Hirdetés

Mi jár ezért? Az AMD, az Oculus és a CyberPowerPC együtt alkották meg azt a 499 dolláros asztali gamer PC-t, amely már képes meghajtani a VR-headsetet. 

A kedvező árért az AMD négymagos, FX-4350 processzora, egy 4 GB-os Radeon RX 470 videokártya és 8 GB RAM jár, kétcsatornás konfigurációban. Mindezt egy 1 TB-os HDD, DVD-olvasó, egér és billentyűzet egészítik ki. Pluszban kell természetesen megvenni az Oculus Riftet (és a kontrollereket hamarosan). 

A CyberPowerPC egy drágább, de az eddigieknél szintén olcsóbb alternatívát is kínál. 699 dollárért a Gamer Xtreme VR asztali gépet adja, amelyben négymagos, Skylake-alapú Core i5-ös CPU található, 8 GB-os Radeon RX 480-nal, Windows 10-zel és WiFi-adapterrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.