Hirdetés

Az AMD friss hardvereivel érkezik az új MSI Bravo 15



|

Számos specifikációt már ismerünk a gaming notebook kapcsán, de azért vannak még kérdőjelek.

Hirdetés

Manapság már nem csak akkor lehet jó választás egy erősebb gaming laptop beszerzése, ha sokat utazunk, de nem szeretnénk otthon hagyni a bivalyerős teljesítményt, hanem akkor is, ha esetleg bizonyos készlethiányok miatt nem sikerülne összerakni egy komolyabb asztali gépet.

Az MSI nemrég be is mutatta a felfrissített Bravo 15-öt, ami már kívülről is remek látványt nyújt, és belső tulajdonságait tekintve sem igazán kell szégyenkeznie.

Hirdetés

Az új MSI Bravo 15 ugyanis a legújabb AMD Ryzen 5000 H szériás processzorokkal felszerelve érkezik, GPU-ként pedig egy AMD Radeon RX 5500M áll majd rendelkezésre, amelynek hála elérhető például a Radeon Image Sharpening és a Radeon Anti-Lag funkció is. A masinába akár 64 gigabájtnyi DDR4-3200 RAM is kerülhet, és még egy PCIe Gen3 NVMe SSD-nek is szorított benne helyet a gyártó. A remek teljesítményről pedig egy nem túl méretes, 15,6 hüvelykes, FHD felbontású képernyőt bámulva győződhetünk meg. Picit javít a kijelzőn, hogy IPS panellel és 144Hz-es képfrissítési aránnyal rendelkezik.

Egy ekkora teljesítményű gaming laptop esetében különösen fontos a hűtés, így hát az MSI elő is állt egy új technológiával, ami két ventilátorral és hat hővezető csővel igyekszik tűrhető hőmérsékleten tartani a gépet. Sajnos egyelőre nem ismerjük az új MSI Bravo 15 árát, és azt sem tudjuk, mikor jelenhet meg, de gyaníthatóan már a közeljövőben elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.