Hirdetés

Az AMD is árat csökkent



|

Az AMD-nek is komoly tervei vannak július 24-re, már ami az árakat érinti.

Hirdetés

A DailyTech információi szerint az AMD komoly árcsökkentésre készül július 23-a után, amikor is hivatalosan is piacra dobja az Intel új Core 2 Duo (Conroe) névre hallgató központi egységét. A hírforrás szerint a következő árváltozások lépnek majd életbe:

- Athlon 64 processzorok ára akár 30
- Athlon 64 X2 processzorok ára akár 50
- Sempron processzorok ára akár 15 százalékkal csökken majd.

Az információk csak az AM2-es processzorokra vonatkozik, ám most már ezek árát teljes mértékben a Socket 939-es egységek szintjére hozták.

Ahogy arról már hírt adtunk, az Intel is hasonló akcióra készül a Conroe megjelenéséig. A nemrégiben napvilágot látott Conroe tesztek alapján az Intel erősebb lehet, ami a teljesítményt illeti, mégis első számú vonzereje az AMD csúcsprocesszoraival szembeni komoly árelőny.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.