Hirdetés

Az AMD kétmagos Sempront küld a Celeron ellen



|

Az AMD egyelőre Kínában támad.

Hirdetés

Már elérhető az AMD egyik legolcsóbb új kétmagos Sempron processzora, mely 2100+ jelöléssel került tegnap a boltok polcaira. Persze mielőtt elkezdenének örvendezni azok, akik 55 amerikai zöldhasúért (átszámítva körülbelül 9000 Ft-ért) akarnak olcsó kétmagos AMD CPU-hoz jutni, rögtön rossz hírt kell közölnünk: ezt egyenlőre csak Kínában lehet megvásárolni!

 

A 65 nm-es technológiával készült, Socket AM2 foglalatos kétmagos Sempron 1.8 GHz-es órajellel és 2x256Kb L2 cache-el büszkélkedhet, meg nem erősített információk szerint állítólag később várható lesz a kicsit combosabb, 2 GHz órajelű változat is.

 

Árban nincs különbség, node teljesítményben?>>

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.