Hirdetés

Az AMD új APU-jával frissítenek a HP laptopjai



|

A 700-as EliteBookokba az AMD Kaveri Mobile APU-i kerülnek.

Hirdetés

A Hewlett-Packard elsőként mutatta be azokat a laptopokat, amelyek már az AMD frissen bejelentett Kaveri Mobile APU-ival érkeznek. A Computexen bemutatkozott EliteBook 700-as széria 12,5-től 15,6 hüvelykes méretig kínál megoldást. 

Hirdetés

Az AMD új A-Series PRO APU-i az Intel rivális megoldásaihoz képest jobb teljesítményt ígérnek, jobb videolejátszási és 3D-s képességekkel, ráadásul támogatják a gesztusvezérlést és az arcfelismerésre épülő webkamerás bejelentkezést. 

Az új processzorok tulajdonképpen a költséghatékony kategóriában teszik jó alternatívákká a HP új EliteBook laptopjait, azon belül is a játékosok számára. Ez kicsit furcsa, ugyanis a notebookokat igazából üzleti felhasználásra szánták. A 12,5 hüvelykes modell 1366 x 768-as vagy 1920 x 1080-as felbontást kínál beépített 4G mellett, míg a 14 hüvelykes 1600 x 900-asat. Itt már érintőképernyő is van, a 15,6 hüvelykesnél pedig tükröződésmentes bevonat. Júniusi megjelenés mellett az árak 799, 739 és 749 dolláros árcédulák mellett alakulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.