Hirdetés

Az AOC hatalmas monitorjait fejre is állíthatod



|

32 hüvelykes, állványukon teljesen forgatható monitorokat dob piacra hamarosan az AOC.

Hirdetés

Gamer kijelzője után két óriási, 32 hüvelykes méretű monitorral támad az AOC, a kísértetiesen hasonló külső mögött azonban fontos különbségek rejlenek. Az olcsóbb, Q3277PQU típusjelzésű modell 2560x1440 pixel felbontású WQHD-s AMVA panelt kapott 4 ezredmásodperces válaszidővel és 178/178 fokos betekintési szöggel. 300 cd/m² fénysűrűség mellett WLED-es háttérvilágítás teszi jól használhatóvá a kijelzőt.

 

Hirdetés

 

Az U3277PQU több paraméterében is megegyezik a fent leírtakkal, néhány szempontból azonban jócskán lekörözi kistestvérét, ezeket emelnénk most ki. A 4k-s, 60 hz-es, 3840x2160 felbontású IPS kijelző komoly minőségi ugrást jelent, pláne, hogy ehhez 350 cd/m² fénysűrűség társul. Mindkét modell teljesen szabadon forgatható a talpazaton, igény szerint akár álló pivot módban is használhatjuk őket, továbbá magasságuk is személyre szabható.

 

 

Portok terén nem tett különbséget az AOC, DisplayPort 1.2a, HDMI 2.0, DVI-D és USB 3.0 csatlakozók kaptak helyet az újdonságokon. A 16:9-es képarányú monitorok természetesen integrált hangszórót is tartalmaznak, a gyártó pedig elsősorban nagy igényű profiknak ajánlja őket. Ennek megfelelően az árcímkéken is igen magas összeg szerepel, a Q3277PQU 500, az U3277PQU pedig nagyjából 1000 eurót kóstál majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.