Hirdetés

Az Apple lehet az első billió dolláros cég



|

Egy elemző szerint az Apple összesített árbevétele 2017-ben már az egybillió dollárt is meghaladja majd.

Hirdetés

Az Asymco elemzője, Horce Dediu úgy számolt, hogy az Apple összesített árbevétele (az iOS-es termékeladások és az Apple szolgáltatási szektor - appok, előfizetések, média - után) idén meghaladja majd az egybillió dollárt. 

Hirdetés

A statisztikák alapján az Apple iOS-es termékeladásaiból 2017 közepére már 980 milliárd amerikai dollár folyik be. Csak iPhone-ból legalább 1,2 milliárd darab talált gazdára az elmúlt 10 évben, ezzel minden idők legsikeresebb terméke. Az iOS-es termékcsalád összesített eladásai (iPad, iPod Touch, Apple Watch, Apple TV) 1,75 milliárdos darabszámot jelentenek. 

Az Apple emellett legalább 100 milliárd dollárt keresett appok, előfizetések és médiatartalmak értékesítéséből. A befektetők ennek ellenére aggódnak, és úgy gondolják, hogy a rekordot csak akkor érheti el a cég, ha valamilyen nagyon forradalmi, korszakalkotó termékkel áll elő. 

Márciusban három új iPadre számíthatunk, majd a harmadik negyedévben az Apple Watch 3 mellett az új iPhone-okra. Ez utóbbiak komoly átalakuláson mehetnek keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.