Hirdetés

Az Apple-nek és a Google-nek is hajlékony OLED-kijelző kell



|

Az Apple, a Google és a Microsoft is az LG Displaytől akar hajlékony OLED-kijelzőket.

Hirdetés

Az OLED-kijelzők piacán jelenleg a Samsung az úr, azonban a jövőben könnyen lehet, hogy az LG komoly riválisává lép elő. 

Hirdetés

A hírek szerint az Apple, a Google és a Microsoft is megállapodott az LG-vel hajlékony OLED-kijelzők gyártásáról. Az Apple neve nem túl meglepő, elvégre a jövő évi iPhone 8-ba épp ilyen képernyőt pletykálnak egy ideje, ráadásul a cég igyekszik több beszállítóra építeni. 

A Google és a Microsoft megrendelése már meglepőbb. A Google a jelentések alapján a jövőbeli Pixel készülékeibe építené be a paneleket, míg a Microsoft a Surface termékcsaládban hasznosítaná azokat. 

Három ilyen nagy ügyféllel az LG remek lehetőségek előtt áll, és 2018-ra sorozatgyártásban lesz a hajlékony OLED-kijelzője. 

Jó eséllyel összecsukható eszközökben is bevethető lesz az új panel. Ilyet a Samsung is fejleszt egy ideje, a kép torzulása nélkül lehet hajtogatni a képernyőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.