Hirdetés

Az Armani is kínál már hibrid órát



|

Okos funkciókat kínál az Emporio Armani Connected, de mindezt jól titkolja.

Hirdetés

A viselhető eszközök piacán van, aki ügyes funkciókat keres, más pedig stílust. Aki ez utóbbira vágyik, és nem bánja, ha magasabb árat kell érte fizetni, az örömmel hallja majd, hogy az Armani is kínál már hibrid órát. 

Hirdetés

Az Emporio Armani Connected gyakorlatilag mindenre képes, amire egy Fitbit viselhető eszköz. Az Armani a Fossil segítségével hozta el ezt a hibrid megoldást, ami épp olyan, mint egy klasszikus karóra, de tud néhány trükköt. 

Az analóg óra nem kínál semmilyen külső extrát, azonban miután egy okostelefonhoz lett párosítva, képes követni az aktivitásunkat és az alvásunkat, valamint jelezni az értesítéseket, vezérelni a zenét és segíteni fotót készíteni. 

Mivel nincs külön kijelző az órán, ezért nagyon kedvező, 6 hónapos üzemidőt biztosít. 

Az Armani újdonsága négy színben érhető el, a vételára 245 és 400 dollár között alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.