Hirdetés

Az ASUS ROG mellé Ubisoft játék jár



|

A 2012 karácsonyi szezonjában ROG-termékeket vásárlók nemcsak a erős komponenseket kapnak, de egy általuk szimpatikusnak ítélt játékot is

Hirdetés

A játékosok számára a legpezsgőbb időszakban az ASUS ROG és a Ubisoft közös akciót hirdetett, amelynek során a résztvevő termékek vásárlói egy ajándék játékot kapnak. A promócióban meghatározott ROG-alaplapok, hangkártyák és headsetek vesznek részt, valamint az ASUS egyes grafikus kártyái.

A vásárlók egy exkluzív letöltési kódot kapnak a Ubisoft® digitális játékaihoz, amelyet az ASUS UBIShop™ promóciós oldalon a jelen sajtóanyagban közzétett öt játék egyikére válthatnak be*. A promóció és a kampány weboldala 2012. október 31-én élesedik be.

A ROG és az ASUS következő termékei vesznek részt a promócióban:

 

 

- A Maximus V Formula, ROG eddigi legteljesebb tuningos alaplapja, amely teljesítménynövelő funkciók garmadáját, Intel® LGA 1155 foglalatot és Z77 lapkakészletet, játékra hangolt audiorendszert és optimalizált LAN-vezérlőt tartalmaz, valamint az exkluzív, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló ROG Fusion hűtési megoldást kínálja lég- és folyadékhűtéshez egyaránt.

 

 

- A grafikus kártyák esetében több nagyteljesítményű modell közül is lehet választani: ASUS GeForce® GTX 680, GTX 670 és GTX 660. Ezek mindegyike exkluzív DirectCU II kiadás, amelyek a referenciamodelleknél 20 százalékkal hűvösebb és akár háromszor csendesebb működést biztosítanak. A GTX 660 2 GB, a GTX 680 és a GTX 670 pedig 4 GB videomemóriát tartalmaz, ami tökéletes a nagyfelbontású játékélményhez.

 

 

- A ROG asztali gépei közül a CG8480 és CG8580, valamint a brutális erejű TYTAN CG8890 vesz részt az akcióban. Ez utóbbiban hatmagos Turbo Gear túlhajtás, egy folyadékhűtéses Intel® Core™ i7 processzor, egy két GPU-s GTX 690 grafikus kártya, tízirányú, robusztus Crimson Fan ventilátorokkal megvalósított hűtés található, egy szó szerint átalakuló házban.

 

 

- A sorban a játékhoz optimalizált ROG Xonar Phoebus hangkártya következik, amely hatásos, jó minőségű hangot és a ROG Command beszédhangjavítási funkciót kínálja, a ROG Vulcan PRO headsetjével együtt, amely kiváló minőségben jeleníti meg a hangokat, a világ egyetlen, kifejezetten játékhoz tervezett zajszűrési technológiájával (ami akár 85 százalékkal is javítja az aktív zajszűrés hatékonyságát). A Vulcan PRO a sokat utazó, professzionális játékosokat célozza meg: a ROG Spitfire USB audioprocesszora mellé teherbíró, kemény tokot, valamint levehető mikrofont és vezetéket kínál.

 

Öt a Ubisoft legjobb akciójátékai közül

 

 

- Akció-kaland:

Az Assassin’s Creed® III az Assassin’s Creed® franchise történetekben gazdag örökségét ezúttal a 18. századi Észak-Amerikában folytatja, kibővítve az akciót, ugyanakkor továbbfejlesztve a már meglévő városi barangolást és a szűk terekben történő harcot. 2012 egyik legjobb játékában, az Assassin’s Creed® III-ban a játékosok évezredekre visszanyúló, a világ történelmét átalakító összeesküvésekre deríthetnek fényt – garantált szórakozást nyújtva az agynak és a reflexeknek egyaránt.

 

 

- Lopakodó akció:

Tom Clancy’s Splinter Cell: Ahogy kibontakozik a pusztító következményekkel járó cselekmény, a Conviction® rákényszeríti Sam Fishert, az ikonikus hőst, hogy forduljon az őt felépítő ügynökség ellen. Sam számos helyszínre utazik el, a lopakodás és a harc egyedi keverékét hasznosítva – a játékosok szabadon választhatják ki a nekik legmegfelelőbb játékstílust.

 

 

- Lövöldözős akció:

A Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2® visszaviszi a játékosokat Sin Citybe, ahol akciódús összecsapások zajlanak az ellenséges erőkkel, harmonikusan elegyítve az FPS- és TPS-perspektívákat – nem szólva a méretes többjátékos részről.

 

 

- Túlélő akció:

Az I Am Alive™ egy túlélő történetét mondja el, aki Haverton szétrombolt városába tér vissza egy szinte az egész világot elpusztító, rejtélyes esemény után. A felfedezés, akciódús barangolás és erőforrás-gazdálkodás izgalmas keverékét nyújtó játék folyamatosan fenntartja az izgalmat.

 

 

- Stratégiai akció:

A R.U.S.E® vadonatúj megközelítéssel próbálkozik a valós idejű stratégiai játékok világában: az információgyűjtés és kockázatvállalás fontosságát hangsúlyozza, mivel a játékosoknak az ellenséges erők pontos ismerete nélkül kell kidolgozni haditerveiket. A II. világháború idejében játszódó történet Észak-Afrikából halad Európa szíve felé, gazdag részletességgel megjelenítve az eseményeket, amelyek a többjátékos csomagra is kiterjednek.

*A Windows PC-s Assassin’s Creed® III várhatóan 2012 novemberében fog megjelenni. A többi játék már kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.