Hirdetés

Az ATI 80 nm-en is készen áll



|

Az ATI állítása szerint készen áll a 80 nanométeres gyártási technológiával.

Hirdetés

A DigiTimes szerint már egy próbagyártósort is leteszteltek, és elégedettek az eredménnyel - így szeptemberben állnak át 80, jövő évben pedig 65 nanométeres gyártástechnológiára. Első körben az RV560, RV570, RV516 és RV505 (belépő- és középkategória) lapkák lesznek 80 nanométeresek, és ezeken már helyet kap egy CrossFire lapka is, amellyel két kártya CrossFire üzemmódban való használatához már nem lesz szükség a külső kábelkorbácsra. Az NVIDIA nem kommentálta a hírt.

A hír másik felében az R580+-ról esik szó, amely az R580, azaz X1900XT GDDR4 memóriával ellátott változata. Valószínűleg az év végére készül el, a karácsonyi bevásárlós időszakra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.