Hirdetés

Az ATI lett a befutó



|

Elsőként az ATI szerezte meg a WHQL minősítést vistás meghajtóihoz

Hirdetés

Ezen okból kifolyólag a grafikus kártyák meghajtóprogramjának WHQL (Windows Hardware Quality Labs) minősítése fontos tényező az operációs rendszer stabilitása és gyorsasága szempontjából, ugyanakkor minimalizálja a szoftveres hibákból adódó inkompatibilitásokat.

Az ATI és a Microsoft szoros együttműködésének hála az ATI hamarabb fejlesztette ki a legújabb, WHQL minősítésű meghajtóprogramot grafikus kártyái számára, mint a rivális NVidia. Az új meghajtóprogram segítségével az ATI Radeon X1300, X1350, X1400, X1600, X1700, X1800, X1900 és X1950 kártyacsalád a teljes mértékben ki tudja aknázni a Windows Vista Premium grafikus szolgáltatásait.

A program még nem tölthető le az ATI weboldaláról, erre még várnunk kell egy darabig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.