Hirdetés

Az AT&T-nél már felturbózott HP TouchPad kapható



|

A HP táblagépe még csak júniusban jelent meg, de már jönnek az emelt órajelű változatok.

Hirdetés

Az AT&T kap először az alig megjelent HP táblagép felturbózott változatából, mely HP TouchPad 4G névre hallgat. Mint a névből is sejthető, a fekete burkolattal gyártott készülék ki tudja majd használni az AT&T mobil internet hálózatát, konkrétan egy HSPA+ modul révén (a túlzó 4G elnevezés marketing fogás).


Nem a HSPA+ az egyetlen új ebben a modellben. Az órajelet 1,2-ről 1,5 GHz-re emelték, ami meglehet, hogy segíthet a pillanatnyi megakadásokon, amikről az 1,2 GHz-es változat egyes felhasználói beszámoltak.

 

 

Ettől eltekintve a TouchPad 4G nem változik elődjéhez képest, ugyanúgy egy 9,7 hüvelykes 1024×768 képpont felbontású kijelző köré épül és 32 GG flash memóriát tartalmaz majd. Hírek szerint várható hamarosan egy fehér, 64 GB-os változat érkezése is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.