Hirdetés

Az autóiparból merít a Nanoxia hűtője



|

Német autógyártók technológiájával tenné csendesebbé a PC-ket az új N.N.V. hűtősorozat.

Hirdetés

A Nanoxia azt állítja, hogy az egyetlen cég a PC-s ágazatban, amely szabadon használhatja a német autógyártók egy speciális technológiáját. Ezt az autóiparban az ülésfűtés során használják a levegő áramoltatásához. 

Hirdetés

A Nanoxia pedig úgy hasznosította, hogy megalkotta a vibrációmentes hűtőventilátorait. 

A vibráló ventilátorokkal az a baj, hogy amikor egy fix elemhez lesznek rögzítve, zaj keletkezik - ez pedig a legnagyobb része annak, amit egy légkavaró generál. A hatás ellensúlyozására készült az N.N.V. hűtősorozat, amely két eltérő keretet kapott. 

A külső keret a rögzítőpontokat tartalmazza, processzorhűtőre vagy házra egyaránt felszerelhető. A belső keret a többi alkatrészt tartja, és mivel négy gumírozott csillapítóval van elválasztva, ezért nagyon sima és néma működést garantál. 

A széria egyelőre négy darab 120 milliméteres modellt kínál. A PWM-vezérelt mellett van 800, 1200 és 2000 RPM mellett üzemelő is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.