Hirdetés

Az eddigi leglaposabb okosórán dolgozik az LG



|

Természetesen a Qualcomm új Snapdragon Wear 2100 lapkájára épül majd.

Hirdetés

Szinte csak most mutatkozott be a Qualcomm Snapdragon Wear 2100-as lapkája, azonban máris kiderült, hogy az LG készíti hozzá az eddigi leglaposabb okosóráját. 

Hirdetés

A Snapdragon Wear 2100 nem csak 30 százalékkal kisebb a Snapdragon 400-nál, de 25 százalékkal hatékonyabb lapka is, ráadásul LTE-képes - mindezek miatt új távlatokat nyit a viselhető eszközök piacán. 

Az LG megerősítette, hogy erre alapozza a következő viselhető eszközeit. 

Természetesen most mindenki azt várja az LG-től, hogy a megszokottól vékonyabb okosórákat mutasson, amelyek nem csak Android Weart használnak, de üzemidőben is jobbak a mezőnytől. 

Ehhez a Qualcomm újdonságával már minden adott, hiszen az Android Wear egy ideje Marshmallow-ra frissült, az LG okosórái pedig eleve a legszebbek közé tartoznak: elég csak a G Watch R-re vagy a Watch Urbane-re gondolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.