Hirdetés

Az egész lakásodat távirányítja a Logitech Harmony Elite



|

A Harmony Elite gyakorlatilag bármit képes távirányítani.

Hirdetés

A Logitech legújabb univerzális távirányítója a Harmony Elite, amely nem csak a tévét, a DVD-lejátszót és a set-top boxot vezérli.

Hirdetés

Az ára ugyan magas, de ezért cserébe gyakorlatilag minden kütyüt tud irányítani egy okos és sima otthonban. 

A Harmony Elite több mint 270 000 eszközzel kompatibilis, amibe például az Apple TV, az August okoszár, a Nest termosztát, a Philips Hue és sok más is beletartozik. A jövőben még a HomeKittel is kompatibilis lesz. 

Egyszerre 15 eszközt is lehet vele irányítani, vagyis bekapcsolni a tévét, feltekerni a hangfalak hangerejét, behúzni a függönyt és elhalványítani a világítást, egyszerre. 

A színes érintőképernyő a gesztusvezérlést is támogatja, van továbbá vibrációs visszajelzés és mozgásérzékelős háttérvilágítás. 

Az akku 20 százalékkal bírja tovább, mint régen, és vannak mobilos appok is a 349,99 dolláros kütyühöz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.