Hirdetés

Az Enermax gondol a jövőre



|

Az Enermax Infiniti tápegység már felkészült az új PCI-E szabványra.

Hirdetés

Az új többmagos processzorok, illetve a Windows Vista és DirectX 10 kompatiblis új grafikus kártyák megjelenésével a számítógépek fogyasztása folyamatosan nőni fog, ezért fontos a jó minőségű tápegység. Az egyre nagyobb számítási kapacitással bíró grafikus kártyák számára már eddig sem volt elegendő a PCI-Express foglalaton keresztül felvehető energia, hanem külső tápellátásra volt szükség. Ezt a plusz külső tápfeszültséget a PCI-Express foglalatba ilelszkedő kártyák egy speciális, 6-tűs tápcsatlakozón keresztül tudák felvenni, ami az új generációs kártyák számára nem lesz elegendő.

 

enermax_infiniti.jpg
 

 

A PCI-Express 2.0 szabvány a jelenlegi hat- mellett előírja a nyolc-tűs tápcsatlakozó használatát, aminek következtében a 300 Watt energiaszükségletű grafikus vezérlők is biztonsággal üzemeltethetők. Az ilyen nagy teljesítményigényű kártyákra esetenként két tápcsatlakozó is felkerülhet (egy hat- plusz egy nyolc-tűs, vagy két darab hat-tűs).

 

Az Enermax Infiniti teljesítményben nem akar a csúcsra törni (arra ott a professzionális célokra szánt Enermax Galaxy), hanem az otthoni csúcsfelhasználók számára készül az új szabványok betartása mellett -- amire jelenleg még a nagyteljesíményű tápegységek sincsenek felkészítve. Az Infintitit tehát azok számára ajánlja a gyártó, akik egy nagyteljesítményű többmagos és több grafikus kártyával szerelt gépet üzemeltetnek. Az alacsonyabb energiaigényű, átlagos felhasználók számára a megújuló LIBERTY, NOISETAKER és FMA széria választása a célravezető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.