Hirdetés

Az Epic Games szerint a Wii egy "vírus"



|

A cég a konzol népszerűségére utalt.

Hirdetés

 

Az IGN Entertainment a napokban készített egy interjút az Epic Games igazgatójával, Michael Capps-szel. Capps nem csak, hogy újfent hangoztatta azon véleményét, hogy a Wii hardverezettsége gyenge, de ezúttal egy vírushoz hasonlította a konzolt.

 

Szerinte ugyanis a Wii sikere a következőben rejlik: egy ember megveszi a konzolt, majd két hónap alatt ráun, de ezelőtt még megmutatja egy ismerősének, akinek szintén megtetszik, és ő is vesz egyet. Capps szerint aztán ez a személy is megunja a Wii-t, de neki is van olyan ismerőse, akinek megtetszik a konzol, ezért újabb felhasználó vásárolja meg azt.

 

wii1.jpg

 

Capps mindazontáltal hozzátette, hogy minden bizonnyal vannak olyan játékosok is, akik igazán élvezik a Wii-t, és szeretnek vele sokáig játszani. Ő azonban saját elmondása szerint továbbra is vár egy olyan játékra, ami ráveszi őt, hogy játsszon vele.

 

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy az Epic Games taktikát vált, és azonnal Wii-re kezd programokat fejleszteni, azonban mint az igazgatójuk elmondta, előre tekintenek, nem hátra: így pedig minden elképzelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.