Hirdetés

Az erő az SLI-vel van



|

Nem csak a nagy teljesítmény lehet az SLI előnye

Hirdetés

Az információk szerint az új fejlesztés a noteszgépekbe való SLI megoldáshoz kapcsolódik - ahelyett, hogy két hasonló GPU között létesítenének összeköttetést, az NVIDIA azon dolgozik, hogy egy integrált, és egy különálló lapka dolgozzon együtt, hogy egyensúlyt teremtsenek teljesítmény, és energiaigény között.

Persze ez a megoldás nem teljesen ismeretlen, hiszen a Sony már a VAIO SZ sorozatában bemutatta a fejlesztést. Igaz, ehhez egy külső kapcsoló és egy rendszer-újraindítás kell. Az NVIDIA "SLI Power" nevet viselő megoldása hardver és szoftver kombinációja, és nem lesz szükség újraindításra.

Nem könnyű az NVIDIA dolga, ha figyelembe vesszük a Windows XP és Windows Vista operációs rendszerek grafikus csatolófelülettel (WDDM) való kommunikációjának bonyolultságát - talán ezért is nem lesz egy olcsóság egy SLI Power technológiával szerelt noteszgép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.