Hirdetés

Az HTC gyárthatja az új Nexus tabletet



|

A csúcskategóriás táblagép valamikor idén ősszel futhat be.

Hirdetés

Tajvani értesülések szerint az HTC összeáll a Google-lel, ennek eredményeképpen pedig tőlük várhatjuk a következő Nexus készüléket. A vállalat állítólag egy csúcskategóriás Nexus táblát készíthet, amelynek a megjelenési ideje valamikor az idei harmadik negyedévben várható. 

Hirdetés

Sajnos ettől több egyelőre nem derült ki az üggyel kapcsolatban, az HTC pedig érthető okokból nem igyekszik sem megerősíteni, sem tagadni az állításokat. Az első Nexus okostelefon, a Nexus One mindenesetre 2010-ben az HTC-től származott, így nem lehetetlen, hogy a Google ismét őket bízza meg a gyártási feladattal. 

Az HTC-nek persze szüksége is lenne egy jó tabletre, elvégre eddig mindösszesen kettő volt nekik: a 7 hüvelykes Flyer és a 10,1 hüvelykes Jetstream. Korábbi pletykák szerint az év elejére készültek volna új táblagépekkel, de mindeddig egyről sem érkezett hír vagy ígéret. Az HTC a jelen helyzetében nem valószínű, hogy kockázatos tételekkel próbálkozna, ellenben a Nexus széria a kiváló ár-érték aránya miatt már a neve miatt is sikert jelenthetne számukra. 

 

Fotó: crackerpie.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.