Hirdetés

Az IBM Firefox-ra vált



|

Az IBM az összes dolgozóját arra kéri, hogy csak Firefox böngészőt használjon.

Hirdetés

Az IBM a vállalat által előírt alapvető alkalmazások listájára tette a Firefox böngészőprogramot. A cég elvárja 400 000 alkalmazottjától, hogy az új alkalmazást használják ezentúl gépeiken. A biztonság és a szabványkompatibilitás mintaképének nevezett Firefox-ot nem csak a PC-t használó dolgozóknak, de a Mac-et és Linux-ot használóknak is előnyben kellene részesíteniük.

 

Néhány program jelenléte nem meglepő ezen a bizonyos listán, hiszen a Lotes Notes, Lotues Sametime és Loutes Symphony alkalmazásokat maga az IBM készíti. Most azonban a Firefox is felkerült az ajánlott szoftverek listájára az IBM-nél, platformtól függetlenül.

 

Az IBM a nem Firefox-ot használó alkalmazottaknak erősen javasolja a böngésző használatát; új gépeket pedig már csak a "tűzrókával" telepítve állítanak hadrendbe. Az IBM nem csak partnereinek ajánlja a böngészőt, de véleménye szerint az készen áll az üzleti életre - kiemelve a Cloud-alapú lehetőségeket -, és arra is, hogy az IBM a jövőben használja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.