Hirdetés

Az Insignia Jeode technológiája és a ViewSonic



|

A Jeode technológiája bekerül a ViewSonic ViewPAD 100-as SuperPDA-jába.

Hirdetés

Az Insignia Solutions, a gyorsított Java alapú szoftverek vezető fejlesztője bejelentette, hogy a Jeode virtuális gép technológiája bekerül a ViewSonic jövő héttől szállított, 10 collos "SuperPDA"-jába. A cég újításnak számító ViewPadTM 100-as eszköze kis tömegű (kevesebb, mint 1.2 kg), elegáns, kézi kommunikációs eszköz, mely a profi üzleti felhasználókat célozza meg. Az Insignia platformja lehetővé teszi a szerkezet számára, hogy megjeleníthesse a web java tartalmú oldalait és, hogy appleteket futtasson.


"Az Insignia azzal, hogy nagy teljesítményű, erős virtuális gép technológiát szállít a Windows CE-hez és más rendszerekhez is, már hírnévre tett szert. A piacon betöltött vezető szerepük, kiváló fejlesztéseik és tapasztalataik alapján esett rájuk a választás.", indokolta a döntést Marc McConnaughey, a ViewSonic egyik alelnöke.


"A ViewSonic CRT kijelzők, teljesen sík monitorok valamint projektorok terén megszerzett széleskörű tapasztalata alapján felkészült, hogy teljes képernyős, színes PDA-t gyártson, ezzel mind hordozhatóságot, mind tökéletes vizuális élményt biztosít vásárlóinak. Az egyik legjobb módja, hogy ennek a vállalkozásnak a sikeréről meggyőződjünk az, ha megnézünk agy dinamikus, Java-s oldalt az interneten, amelyet természetesen a Jeode lehetővé tesz.", nyilatkozta Mark McMillan, az Insignia Solutions elnöke. A szerkezet maga, a ViewPAD 100 SuperPDA a felhasználóknak a színes, teljes képernyős kijelző élményének és a legmodernebb vezeték nélküli, hordozható technikák kombinációjának az élvezetét nyújtja. A tervezése olyan, hogy megfelelő irodai, utazás közbeni és otthoni munkára is. A mobileszköz, mely StrongARM mikroprocesszorra épül és melyen Windows CE operációs rendszer fut, biztosítja használójának, hogy gyakorlatilag bárhonnan hozzáférjen a számára szükséges adatokhoz, és hogy szinkronizálja fontos üzleti információit akár asztalánál ülve, akár távolról, hálózati-alapú alkalmazások segítségével.

A Jeode platform gyors és erős Java funkciókat biztosít. A "Sun Authorized Virtual Machine" teljesen kompatibilis a PersonalJava és az EmbeddedJava specifikációkkal, így a futásidejű engine 6-10-szer gyorsabban tudja az alkalmazásokat futtatni a hagyományos interpreter módon működőeknél, téve mindezt nagyjából ugyanakkora memóriahasználat mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.