Hirdetés

Az Intel a kis gyártóktól is ultrabookokat akar



|

A gyenge eladások ellenére az Intel mindent megtesz az ultrabookok érdekében.

Hirdetés

Bár az ultrabookok eladásai egyáltalán nem mentek eddig jól, az Intel mindent megtesz az ilyen eszközök érdekében, most pedig azt szeretné, ha a kisebb gyártók is beszállnának az ultrabook-piacra. Egy termék mindenképp sikeres lehet akkor, ha minden értékesítési csatornát "eláraszt". Talán ez lehet az, amit az Intel szeretne az új kampányával.

 

Az eddigi rossz eredmények miatt a jelenlegi gyártók 2012-ben jelentősebb teljesítménynövelést és árcsökkentést is ígérnek. Az Intel a kisebb cégeket is szeretné bevonni, nem csak az olyan nagyokat, mint a HP, az Acer, a Dell vagy az ASUS.

 

 

A gyártást végző Pegatrontól, Compaltől és Quantától az Intel azt szeretné, ha a ViewSonic-ra, az Epsonra és a Motion Computingre is több figyelmet fordítanának. Az Intel csak az ultrabookok fejlesztésére korábban 300 millió dollárt különített el.

 

A fenti összeg a gyártókat a következő három-négy évben érheti el, aminek köszönhetően a szupervékony notebookok 500 dollárért lesznek kaphatóak, 2013-ra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.