Hirdetés

Az Intel frissítette az SSD Toolbox-ot



|

Az Intel kiadta a legújabb SSD Toolbox-ot, amely a meghajtók teljesítményét növeli Windows alatt.

Hirdetés

A Windows operációs rendszerek alatti teljesítménynövelést megcélzó SSD Toolbox az Intel saját terméke, amelyet ingyenes letöltés formájában biztosít a felhasználóknak. A TRIM technológiát is hasznosító alkalmazás képes a meghajtók állapotának felmérésére, valamint a teljesítményük maximalizálására.

 

A 2.0-ás verzióba olyan beállítás is került, amellyel az operációs rendszerünket konfigurálhatjuk a legnagyobb SSD-teljesítményhez. A SuperFetch és pre-fetch értékeket állítva közelebb kerülünk az instant-on SSD-érzéshez.

Frissültek a ReadyBoost beállításai, és DIPM-támogatás is került a programba, amellyel a notebookok tulajdonosai néhány perc plusz akku-üzemidőt nyerhetnek. Az Intel ígérete szerint az új SSD Toolbox nem csak még nagyobb teljesítményt hoz, de hosszabb élettartamot is, többek között azzal, hogy letiltja a Windows beépített töredezettségmentesítő eljárását.

 

A Secure Erase is felkerült a támogatott funkciók közé, azonban csak másodlagos meghajtóknál működik. Sajnos továbbra is akadnak problémák az alkalmazással: egyes notebookokkal nem képes együttműködni az SSD Toolbox, ahogyan a RAID módot sem szereti, illetve egyedül az NTFS fájlrendszerrel birkózik meg.

 

Az Intel SSD-t használóknak mindenképp ajánlott a programcsomag, amely innen szabadon letölthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.