Hirdetés

Az Intel is támogatja...



|

Hirdetés

Az IHM kezdeményezése mellé állt Intel Magyarország üzletfejlesztési igazgatója, Gacsal József, a következőket nyilatkozta: "Az Intel számára kiemelkedő jelentőségű a gyorsan fejlődő közép-kelet-európai régió. Különösen fontos a szélessávú internet használatának elterjesztése, amelyre ez a programsorozat kiválóan hívja fel a figyelmet. Ezen technológia használatával Magyarország esélyei is megnőnek az élvonalhoz történő felzárkózásra, hiszen nagy mennyiségű adat továbbításán alapuló alkalmazások felhasználása lehetséges általa. Az Intel mindent megtesz azért, hogy Magyarországon is mindenki számára elérhetővé váljanak a modern technológiai újdonságok és az ezek által nyújtott üzleti és kényelmi előnyök. Az Intel többek között ezért is alkotta meg az Intel Centrino mobiltechnológiát és vesz részt a WiMAX szabványon alapuló eszközök fejlesztésében és elterjesztésben."

Az IHM májusban indított rendezvénysorozata 13 helyszínre látogat el az ország szinte összes nagyobb régiójába. A Roadshow középpontjában egy mozgó eMagyarország pont áll, amely egy 16 számítógéppel és multimédiás eszközökkel felszerelt, a látássérültek számára speciális szoftverekkel ellátott, a Közháló program révén pedig szélessávú internet kapcsolattal rendelkező kamion áll.

A programsorozattal párhuzamosan 2005. május 31. és augusztus 17. között online kvízjáték is indul a kvizjatek.emagyarorszag.hu weboldalon. A díjazottakat hét magyarországi régióból választják ki, akik az Intel jóvoltából 2.4 GHz-es Intel Pentium 4 processzorra épülő Albacomp számítógépet, illetve éves szélessávú internet előfizetést, valamint mobiltelefont nyerhetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.