Hirdetés

Az iPhone-okat is kezelheti a Samsung új okosórája



|

Érdekes meglepetéseket tartogat a Tizen rendszer.

Hirdetés

A Samsung először az Android Wear rendszerrel indult el az okosórák világába, majd mondhatni elszigetelte magát a Tizen rendszerével. Ráadásul eleve csak a saját okostelefonjaival működtek az okosórái. 

Hirdetés

Miután azonban a Google az Apple felé nyitott, így tett a Samsung is. 

Első lépésben a Gear S2 bármilyen Android 4.4-gyel (vagy újabb Androiddal) szerelt okostelefonnal működik, aminek legalább 1,5 GB RAM-ja van. A Tizen pedig hamarosan még tovább nyit

A Samsung egyik szóvivője szerint a gyártó jelenleg is azon dolgozik, hogy az új okosóra az iPhone készülékekkel is működjön. 

Sajnos ehhez a kijelentéshez semmilyen időpont nem tartozik. Az viszont kétségtelen, hogy ha nem akarnak a Windows Phone-hoz hasonlóan fejlesztők nélkül tengődni, változtatniuk kell. 

Meg kell jegyezni, hogy az Apple világában a külsősök gyakran kevesebb lehetőséget kapnak - az Android Wear is igen korlátozott például, ha iOS-es együttműködésről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.