Hirdetés

Az LG-é lehet az új Google TV?



|

Androidos tévé és Google TV set top boksz már volt, de egy igazi Nexus TV még várat magára.

Hirdetés

Ugyan csak pletyka egyelőre, de nagyon úgy néz ki, hogy összedolgozik az LG és a Google, hogy kiadják a következő generációs, valóban tévébe integrált Google TV-t. A Bloomberg szerint a tévé ugyanolyan referencia modellként szolgálna, mint a Nexus vonal az Android okostelefon platformon.

 

 

A mintapéldány az Android for Google TV legújabb kiadását futtatná, mentesen minden gyártói saját sallangtól. A gyártó eddig úgy rendezte, hogy időben piacra dobta Nexus modelljeit a mobil és táblagép fronton, de most mintha késne kissé. Már rég tombol az okostévé őrület, a CES hangos a Google TV set top boksz modellektől, még sincs még etalon a terepen. Pedig a keresőóriást sürgeti a piac, lassan az Apple TV felbukkanására is számítani lehet, így nem csoda, ha partnerségre lép a világ harmadik legnagyobb okostévé gyártójával. Pláne, hogy az LG mostanában nagyot lépett előre, ügyel saját platformjának alkalmazás ellátására, Magic Remote távirányítója jól helyettesítheti a nagyszobában a mobilok érintőképernyőjét és a következő generációs CINEMA SCREEN 3D tévék szupervékony kávával tényleg a mozivászon benyomását kelthetik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.