Hirdetés

Az LG nem kispályázik: 3D 9.1 rendszer



|

A moziélmény szerelmeseinek ajánlja az LG az új Cinem 3D hangrendszerét, 10 hangforrással.

Hirdetés

A konfiguráció igazán meggyőzőnek tűnik, és 360 fokos hangsugárzást is tud. Az LG HX906TX rendszere a hangot minden irányban sugározza, és fel van szerelve az LG 3D effektjeiért felelős DSP algoritmussal, illetve a Sound Field Expansion-nek nevezett technológiával, mely a gazdagabb hangzásért felelős. A szerkezet egyébként támogatja a 3D Blu-ray lejátszást Full HD felbontásban, valamint a médiatartalmak széles skálán elhelyezkedő kiterjesztésével is könnyedén boldogul.

Fel van szerelve az iPhone/iPod-okkal való együttműködéshez szükséges készségekkel is, így mindenki könnyedén lejátszhatja rajta az ezeken az eszközökön rejtegetett zeneszámait. Az LG azt is ígéri, hogy mind Androidos, mind iPhone alkalmazásokkal távirányító válhat az okostelefonjainkból. A jelenlegi információk alapján még nem tudható, hogy az ára mennyi lesz a HX906TX rendszernek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.