Hirdetés

Az MSI bemutatta legújabb mini PC-jét



|

A Wind Box mini PC család legújabb tagját ma mutatta be a gyártó.

Hirdetés

A DC100 nevet viselő modell a legfrissebb AMD Brazos platform E-450 dual-core processzorát és A50 chipsetet kapta meg, ezzel a kombinációval pedig az ígéretek szerint egyedülállóan energiatakarékos lesz. A hófehér külső a gyártó szerint snowboard stílusú dizájnt képvisel, súlya 830 gramm, mérete pedig 191.8 mm (W) × 150.93 mm (H) × 34.94 mm (D). A DC100 az MSI zajcsökkentő technológiájának köszönhetően 22 dB alatti zajszinten dolgozik, készenléti állapotban. A felhám alatt az előbb említett E-450/1.6 GHz proci mellett Radeon HD6320 kártya zizeg, de a komplett gép fogyasztása így sem haladja meg az átlagosan fogyasztott 40 wattot.

Mindezek mellett kapott 4 GB RAM-ot, 320 GB-os merevlemezt, Gigabit Ethernetet és 802.11 b/g/n WiFi-t, hat darab USB 2.0 portot, 6 in 1 kártyaolvasót, VGA és HDMI kimeneteket. Az apró termetű PC támogatja az 1080p-s HD videók lejátszását, párosítva egy 5.1 audio + SPDIF kimenettel. Szoftvereket tekintve a Windows 7 Home Premium-ot kapjuk, abból is a 64-bites verziót, valamint az MSI saját szoftvereit, a Smar Media Linket, és a Smart Sync-et a felhő alapú technológia használatának megkönnyítésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.