Hirdetés

Az MSI Fusion alapú nettopja Európában



|

A jövő héten debütál Európában is az MSI Wind Top AE2050

Hirdetés

Alig egy héttel az amerikai termékindítást követően az európai piacra vonatkozóan is bejelentette a cég a Brazos platformra épülő MSI Wind Top AE2050 nettop konfigurációt.

 

 

 

Eddig leginkább kis méretű noteszgépekben, netbookokban és alaplapokon találkozhattunk az AMD egyre sikeresebb Fusion lapkáival, de kézenfekvő az ötlet, hogy halk mindent egyben gépeket építsenek köréje. Az MSI 20 hüvelykes mindent egyben PC-je 1600×900 képpontot tartalmazó megjelenítővel rendelkezik, mely több ponton érinthető. (Érintőképernyős alkalmazásokat is szállít hozzá a gyártó.) Alapjait az egy lapkára integrált 1,6 GHz-es AMD E-350-es processzor és a Radeon HD 6310-es vezérlő együtt adják, azaz internetezésre, irodai munkára és alkalmi játékra (webes és régebbi kiadású játékok) lesz leginkább alkalmas. Két gigabájt memória és 500 GB-os, 7200-as fordulatszámú merevlemez kerül a konfigurációba. A képek alapján nem sikerült pengevékonyra a gépház, kicsit vastagabb, mint 9 centiméter.

 

 

 

A körítésben előremutató és gyengébb alkotóelemeket is felfedezhetünk. Nem hiányzik a DVD újraíró, a gigabites Ethernet és két USB 3.0-ás kapu is található a gépházon, a HDMI kimenet pedig TV vagy monitor illesztését is lehetővé teszi. Az egyik USB 3.0-ás kaput Super Charger funkcióval is ellátták, emellett négy USB 2.0 alzat is kiépítésre került. Beépítettek egy 6 az 1-ben kártyaolvasót is, ami kézenfekvő kiegészítő. Nem túl erőteljesek lehetnek viszont a 3 wattos beépített hangszórók (SRS Premium Sound) és a 0,3 megapixeles webkamera. USB-s billentyűzet és egér egészíti ki a csomagot.

 

Hatszáz euró lesz az AE2050 ára, a gyártó a Windows 7 Home Premium vagy Professional 64 bites változatával szállítja majd a készüléket. Itthoni elérhetőségéről még nincs hír.

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.