Hirdetés

Az NVIDIA ismét elrontotta



|

Az NForce 780i után a 790i lapkakészlet is hibás.

Hirdetés

Az NVidia utóbbi időben rendre elrontja felső kategóriás Intel processzort fogadó lapkakészleteit, pedig a teljesítményhajhász, több NVIDIA GeForce grafikus kártyát hajtó felhasználók mindig nagyon várják az új NForce lapkakészletet, illetve az arra épülő alaplapokat.

 

Hiába, az öröm most is korai volt, ugyanis a felhasználók ugyanazt a hibát vélik felfedezni a NForce 790i-ben, mint amit az egy generációval idősebb 780i esetében: hibás adatok íródhatnak a merevlemezre a rendszerbusz- vagy a memóriaórajel emelésének hatására.

 

Az NVIDIA és az alaplapgyártók már kézhez kapták a felhasználók hibajelentéseit, aminek reprodukálásán és javításán a mérnökök már gőzerővel dolgoznak. A hiba forrásának felderítéséig és a hibajavítás megjelenéséig a gyártó arra kéri az NForce 790i tulajdonosokat, hogy minden téren a gyári órajeleket használják, ezzel elkerülhető az további adatok sérülése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.