Hirdetés

Az NVIDIA szerint gagyi az Apple TV



|

A gyártó szerint a SHIELD Android TV box mindent lenyom a piacon.

Hirdetés

Az Apple alaposan felfrissítette az Apple TV-t a héten, ami új operációs rendszert, appokat, alkalmazásboltot kapott, és konzolként is képes funkcionálni. 

Hirdetés

Persze nem az Apple volt az első a piacon egy ilyen kütyüvel, és ez bántja is az NVIDIA-t. Szerintük az Apple TV gagyi, mert későn jött, gyenge és elavult. 

Ugyan az Apple TV sok tekintetben nagyszerű és sokat is tud, az NVIDIA szerint a SHIELD Android TV box még többet nyújt, és az androidos eszközöket is lekörözi. 

Többek között az NVIDIA megoldása támogatja a 4K-s felbontást és a HDMI 2.0 technológiát, de ha ez nem lenne elég a gamereknek, akkor teljesítményben is háromszor többet nyújt. A Nexus Playert és az Amazon Fire TV-t pedig egyenesen a földbe nyomja. 

A SHIELD Android TV box a játékok streamelését PC-ről is támogatja, és bár ezzel nem mindenki foglalkozik, számításba kell venni, hiszen az Apple különös figyelmet szentelt a játékoknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.