Hirdetés

Az Oculus újabb céget vásárolt fel



|

A Carbon Designt vásárolta fel az Oculus, ők feleltek az eredeti Kinect és Xbox 360 kontroller megjelenését.

Hirdetés

Az Oculus mostanában nagyon aktív. A virtuális szemüveget fejlesztők egymás után szippantják el más stúdiók kulcsfiguráit, például a Valve-től Atman Binstock, vagy a programozózseni, John Carmack is az Oculus csapatát erősíti. Jason Rubin, a Naughty Dog társ-alapítója is már náluk dolgozik.

Hirdetés

Most egy újabb céget vett meg az Oculus: a Carbon Desing-t, mely az eredeti Kinect és Xbox 360 kontroller külsejét, külalakját tervezte. Összeget nem közöltek, ugyanakkor azt elmondták, hogy a terméktervezésért felelős csapat kulcsfontosságú része lesz a Carbon Design. A sajtóközlemény szerint az Oculus VR és a Carbon Design már egy éve együtt dolgozik, meg nem nevezett projekteken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.