Hirdetés

Az OCZ már készül az X48-ra



|

Kifejezetten az X48-as lapkakészlethez fejlesztett memóriát az OCZ.

Hirdetés

A 2×1 gigabájtos kiszerelésben megjelenő OCZ DDR3-1800 Intel Extreme Memory Kit minden tekintetben megfelel a hamarosan megjelenő Intel X48-as lapkakészletnek, illetve -- természetesen -- kompatibilis lesz az összes jelenleg kapható DDR3 memóriát fogadó alaplappal.

 

 

A Titanium Z3 XTC memóriahűtő mögött lapuló lapkák SPD szerint 8-8-8 késleltetés értékekkel üzemel, de az XMP (Extreme Memory Profile) profil lehetőséget ad CL7 késleltetésre is 2,05 működési feszültség mellett.

 

 

ocz_intelxtreme.jpg

 

A memória képességeit leginkább túlhajtás során lehet kihasználni. A felsőkategóriába sorolható OCZ modulok ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.