Hirdetés

Az okosfejhallgató megosztja, milyen zenét hallgatsz



|

A Muzik szeretné, ha fejesük ennél többre is használható lenne.

Hirdetés

A Muzik 2013 óta gyárt fejhallgatókat, mostanában pedig azon dolgoznak, hogy felokosítsák ezeket az eszközöket. Ugyan bármelyik zenés applikáció képes megosztani az információkat közösségi oldalakon, sokkal egyszerűbb lenne, ha nem kellene minden alkalommal a zsebünkbe nyúlni a telefonért. A fejes dedikált gombjai többek között ezt a gondot is megoldják.

Hirdetés

Ha tudatni akarjuk barátainkkal, hogy éppen hol vagyunk és milyen zenét hallgatunk, egy gombnyomás, és a Muzik már meg is ossza az adatokat Facebookon vagy Twitteren. Mindemellett gesztusvezérléssel állíthatjuk a hangerőt, léptethetünk a következő számra, vagy éppen hívhatjuk elő Sirit, ha iPhonet használunk.

A Muzik a Microsoft támogatásával most kiadott egy SDK-t, amivel a Windows 10, iOS és Android appok fejlesztői saját programjaikban is kiaknázhatják a fejes gombjait. A még tavasszal, 299 dolláros áron megjelenő fejhallgató ugyan nem lesz olcsó mulatság, mindenesetre kíváncsian várjuk, milyen extra funkciókkal ruházzák majd fel a későbbiekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.