Hirdetés

Az olcsó gépek között is van érdekes hibrid



|

A CES-en mutatkozik be az Androidot futtató Nextbook Ares 11A.

Hirdetés

Az E Fun épp a 2015-ös CES-en mutatta be a Nextbook sorozat Ares 11-es modelljét, amelynek most a 2016-os CES alkalmából megérkezik a frissített kiadása. Ez lesz a Nextbook Ares 11A. 

Hirdetés

A táblagép 11,6 hüvelykes, 1366 x 768-as felbontású kijelzővel rendelkezik. Ez alatt 2 GB RAM és egy Intel Atom X5-Z8300-as, négymagos processzor található, 64 GB belső tárhellyel. 

Memóriakártyával a tárhely tovább bővíthető, a felszereltségi listán pedig ott van a Bluetooth 4.0, a 802.11n-es Wi-Fi, az USB 2.0 és a két 2 megapixeles kamera is. 

A táblagép gyárilag Android 5.1-gyel érkezik, a különlegessége pedig az, hogy hibrid formátumú: van egy mágneses, teljes méretű billentyűzete, amit bármikor használatba lehet venni. 

A Nextbook Ares 11A a CES-en élőben is látható lesz, a megjelenése pedig a második negyedévben esedékes. Az eszközt 219,99 dollárért lehet majd hazavinni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.